Health Watch. Tο Έξυπνο Ρολόι που φοράς και παρακολουθεί την υγεία σου

Τα τελευταία χρόνια, οι ρυθμοί της ζωής έχουν γίνει πιο αγχώδεις από ποτέ. Κατά συνέπεια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα που σχετίζονται με το Άγχος. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι το άγχος φαίνεται να αυξάνει τον κίνδυνο καταστάσεων όπως η παχυσαρκία, οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης, και η κατάθλιψη.

Υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις ότι η σωματική αδράνεια είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα υγείας του 21ου αιώνα και μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα από το άγχος! Ως αποτέλεσμα, γίνεται μεγάλη η ανάγκη για παρακολούθηση της υγεία σας όσο πιο συχνά γίνεται.

H πρόληψη σώζει ζωές.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργάνισμο Υγείας (WHO), ο σωματικά αδρανής άνθρωπος είναι αυτός που δεν ασκείται καθημερινά για τουλάχιστον 90 λεπτά. Εσείς σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

Εκτός από τα προβλήματα που προκαλούνται από έναν καθιστικό τρόπο ζωής, οι καρδιακές παθήσεις επηρεάζονται από την κακή διατροφή, το άγχος στην εργασία μας και το άγχος για τα καθημερινά προβλήματα.

Μπορεί πολλές φορές να κατηγορείς τους γιατρούς και να λες ότι άλλα σου λέει ο ένας και άλλα ο άλλος, υπάρχει όμως ένα πράγμα στο οποίο όλοι συμφωνούν. Ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Αναρωτιόμαστε συχνά πότε θα βρεθεί ένα φάρμακο για τον καρκίνο. Αυτό δε μπορεί κανείς να το προβλέψει. Σύμφωνα όμως με ειδικούς η νίκη του καρκίνου είναι πολύ πιο κοντά από ότι περιμένουμε. Πως ; Μα είναι απλό. Σχεδόν όλοι οι καρκίνοι αν εντοπιστούν σε πολύ αρχικό στάδιο, θεραπεύονται με τις υπάρχουσες ιατρικές μεθόδους. Άρα το θέμα είναι να μπορούμε να βρούμε ένα τρόπο, απλό, οικονομικό και εύκολα εφαρμόσιμο για να εντοπίζουμε τους καρκίνους στην αρχή τους. Η λύση εδώ μπορεί να έρθει από τον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Έξυπνοι αλγόριθμοι θα αναλύουν εκατομμύρια δεδομένα στον οργανισμό μας και όταν χτυπάει κάποιο καμπανάκι θα μας στέλνουν για εξετάσεις.

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο

Σκεφτείτε σε 15 χρόνια από τώρα όλοι οι άνθρωποι να φοράνε εξελιγμένα ρολόγια υγείας τα οποία θα αναλύουν και θα υπολογίζουν τα πάντα. Από πιθανότητες για καρκινικό όγκο μέχρι προβλήματα στο κυκλοφορικό.Θα είναι περίπου το τέλος των αρρωστιών, αφού θα έχει ανακαλυφθεί ο τρόπος με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ο κάθε άνθρωπος να γιατρεύει το πρόβλημα εν τη γενέσει.

Για την ώρα δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες. Παρ’ όλ’ αυτά η αρχή ήδη έχει γίνει!

Το HealthWatch εφευρέθηκε από μια ομάδα επιστημόνων με σκοπό τη δημιουργία ενός ρολογιού υψηλής ποιότητας, με κορυφαίους αισθητήρες δεδομένων υγείας που παρακολουθούν επί 24ώρου βάσεως τις ζωτικές σας ενδείξεις σε πραγματικό χρόνο,συμβάλοντας στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας . Παράλληλα είναι εξαιρετικά φθηνό, ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Τι κάνει το HealthWatch τόσο εκπληκτικό;

Το HealthWatch είναι το τέλειο ρολόι το οποίο κάνει πάταγο σε πωλήσεις παρκοσμίως, καθώς δεν είναι απλώς ένα έξυπνο ρολόι που θα παρακολουθεί τα βήματα σας και θα υπολογίζει τις θερμίδες που καίτε καθώς ασκείστε. Είναι σε θέση να παρακολουθεί την αρτηριακή σας πίεση, το καρδιακό σας ρυθμό, το πως κοιμάστε και πάρα πολλά άλλα.

Ξεχάστε τις απότομες πτώσεις της πίεσης στην μέση του δρόμου. Το HealthWatch βοηθάει στην πρόληψη των καρδιακών προσβολών καθώς παρακολουθεί όλες της ζωτικές σας ενδείξεις σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε το HealthWatch σε δράση στο βίντεο παρακάτω:

Πώς λειτουργεί; Χαρακτηριστικά.

 • Μετράει την πίεση και το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα.
 • Μετράει την καρδιακή συχνότητα με ακρίβεια.
 • Μετράει τα βήματα, την απόσταση που διανύεται κάθε μέρα και τις θερμίδες που καίτε παρακολουθώντας την καθημερινή σας δραστηριότητα. Ιδανικό για εσας που θέλετε να παρακολουθείτε την άσκηση που κάνετε σε καθημερινή βάση.
 • Μέτρηση ποιότητας και διάρκειας του ύπνου.
 • Πληροφορίες για τον καιρό.
 • Εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιάβροχο. Ιδανικό να αντέχει στις ποιο ακραίες συνθήκες.
 • Ειδοποιήσεις και Κοινωνικά Δίκτυα. Μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις από το κινητό σας κατευθείαν στο HealthWatch, καθώς και να ελέγχετε εξ αποστάσεως την κάμερα του.
 • Healthwatch App Συνδέεται με συσκευές IOS και Android μέσω της εφαρμογής του HealthWatch.

Σε προστατεύει και όταν κοιμάσαι

O φύλακας άγγελος θα παρακολουθεί τα πάντα για σένα και όταν κοιμάσαι. Κοιμάσαι καλά; Πόσες ώρες πραγματικού ύπνου κάνεις; Μήπως κάνεις ρηχό υπνό. Πόσες φορές ξύπνησες ανεπαίσθητα κατά τη διάρκεια του ύπνου χωρίς να το καταλάβεις; Μήπως κάνει πολύ κακό ύπνο λόγω ροχαλητού, υπνικής άπνοιας και άλλων αιτίων ; Το HealthWatch θα σου αποκαλύψει όλα αυτά τα δεδομένα και άλλα περισσότερα κατά τη διάρκεια του ύπνου σου, που θα ξαφνιαστείς ευχάριστα.

Ταιριάζει σε όλους

Αυτό το έξυπνο ρολόι έχει σχεδιαστεί για όλους! Άντρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας. Είτε είστε νέος-νέα που απολαμβάνει την σωματική άσκηση, είτε κάποιος που δεν έχει χρόνο να ασκείται σε καθημερινή βάση, το Healthwatch θα παρακολουθεί όλες τις ζωτικές σας ενδείξεις και θα σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας. Φανταστικό, έτσι δεν είναι;

Συμπέρασμα: Αξίζει;

Το HealthWatch είναι μια συσκευή που μπορεί να σας βοηθήσει στην βελτίωση της καθημερινή σας ζωής. Μπορείτε να παρακολουθείτε την υγεία σας κάθε μέρα. Αυτό το έξυπνο ρολόι συνδυάζει κομψότητα και πρακτικότητα.

Τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε με το HealthWatch είναι αξιοσημείωτα. Εάν σκέφτεστε να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αυτό είναι ένα τέλειο δώρο που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας.

«Ψυχής γαρ όργανον το σώμα».
Ιπποκράτης

Πόσο κοστίζει, επίσημη ιστοσελίδα παραγγελίας

To αυθεντικό Healthwatch πωλείται σε όλον τον κόσμο αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας διανομής. Η τιμή του είναι στα 89€. H πληρωμή γίνεται με Paypal ή κάρτα . Επίσης η ιστοσελίδα διαθέτει κρυπτογράφηση για 100% ασφαλής ηλεκτρονικές συναλλαγές. Επίσης υπάρχουν σημαντικές προσφορές για αγορά περισσότερων ρολογιών. Π.χ. αν είστε μία οικογένεια με 4 άτομα και θέλετε ένα HealthWatch για τον καθένα, μπορείτε να αγοράσετε 4 με κόστος μόλις 55€ ανά τεμάχιο. Υπάρχουν εκπτωτικές τιμές ακόμα και για αγορά 2 ρολογιών.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει η τιμή του. Αγοράζοντας το από την επίσημη ιστοσελίδα είστε σίγουροι ότι θα πάρετε το αυθεντικό Health Watch. Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν σε ιστοσελίδες μαζικών πωλήσεων, διάφορα τέτοια ρολόγια απομιμήσεις που συνήθως δεν λειτουργούν.. Προφανώς πρόκειται για πεταμένα λεφτά. Ένα τέτοιο φτηνιάρικο ρολόι το πιο πιθανό είναι ότι είτε θα σας αναστατώσει είτε θα σας στείλει στο γιατρό χωρίς λόγο.

Πώς να αποκτήσετε το HealthWatch;

Τώρα που γνωρίσατε αυτό το εκπληκτικό νέο έξυπνο ρολόι, να πως μπορείτε να το αποκτήσετε:

1) Παραγγείλετε το HealthWatch από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο.

2) Αρχίστε να παρακολουθείτε την υγεία σας σε πραγματικό χρόνο.

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ H πληρωμή γίνεται με Paypal ή κάρτα . Επίσης η ιστοσελίδα διαθέτει κρυπτογράφηση για 100% ασφαλής ηλεκτρονικές συναλλαγές. Παραγγείλετε τώρα για να λάβετε την επιπλέον 50% έκπτωση. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

2 Σχόλια

 1. To παρέλαβα προχθες και είναι καλύτερο από ότι περίμενα.
  Πραγματικότητα > Προσδοκίες

  Το ρολόι μετράει τα πάντα με ακρίβεια.
  Σας παραθέτω τα στατιστικά μου της πρώτης μέρας

  Βήματα –>1482
  απόσταση που διένυσα —>1238 μετρα
  Έλαβα —> 1150 θερμίδες
  Έκαψα – – >1080 θερμίδες
  Αρτηριακη πίεση συστολικη 110 —>(μέσα στα φυσιολογικά όρια)
  Αρτηριακη πίεση διαστολική 75 —>((μέσα στα φυσιολογικά όρια)
  Επιπεδα οξυγόνου στο αίμα—-> 85χιλιοστά Hg ((μέσα στα φυσιολογικά όρια)
  Παλμοί καρδιας—> 105 (φυσιολογικοι για την ηλικια μου)
  Διακοπές ύπνου —>1 φορες (ναι ξυπνησα ελαχιστα 1 μια φορά και το έπιασε το ρολόι)
  Υπνική άπνοια —-> εντονή (πρέπει να κόψω το τσιγαρο)
  ώρες ύπνου — 8ωρες και 13 λεπτά
  ώρες πραγματικού ύπνου και ξεκουρασης—- 5ωρες και 27 λεπτα (αυτό πρέπει να ανεβει

  Από εδω και πέρα εχω υποσχεθει στον εαυτό μου να βελτιώσω όλες τις μετρήσεις

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*